Image default

Antal Emese dietetikussal tesztelt a Szupermenta

A Szupermenta soron következő terméktesztjében a csokis gabonagolyókat vizsgáltuk. Segítségünkre volt Antal Emese dietetikus, szociológus, a TÉT Platform Egyesület szakmai vezetője is. A kedveltségi vizsgálat során mesélt nekünk a helyes reggelizés fontosságáról és kérdeztük őt a Szupermenta projektről is.

A dietetikus elmondta, hogy a Szupermenta tesztek nagy előnye, hogy a termékek tesztje során az élelmiszerbiztonságon kívül a minőséget is vizsgálja. A vele készült interjút az alábbi videón tekinthetitek meg, a teszt eredményeit pedig hamarosan olvashatjátok a Szupermentán!

Ez is érdekelheti

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk