interjú címkével jelölt bejegyzések

Pont került a citromra! Vásárlási jó tanácsok a citromokról

Milyen érdekes információkat rejt egy citrom csomagolása? Melyik citrom héját fogyaszthatjuk bátran? Miről állapítható meg, hogy jó citromot választottunk? Ilyen és ezekhez hasonló érdekességekről kérdeztük Ecsedi Istvánt, a Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezeti-védelmi Igazgatóság ellenőrzési osztályvezetőjét. Tovább Pont került a citromra! Vásárlási jó tanácsok a citromokról

A szalmasárga trappista sajtokat érdemes keresni – Interjú Pásztorné dr. Huszár Klára, egyetemi docenssel

Mi jellemzi a magyar trappista sajt piacot és mi a konklúzió a trappista termékteszt eredményeiről? Milyen sajt is a raclette? Többek közt ezekről is kérdeztük Pásztorné dr. Huszár Klára, egyetemi docenst, okleveles tartósítóipari mérnököt, élelmiszeripari szakfordítót.

Tovább A szalmasárga trappista sajtokat érdemes keresni – Interjú Pásztorné dr. Huszár Klára, egyetemi docenssel

Az emberek fehér fóbiája és a jó reklám miatt kerül négyszer annyiba a nádcukor – Interjú Borbély Ákossal a Cukoripari Egyesület Igazgatójával

Borbély Ákossal, a Cukoripari Egyesülés igazgatójával beszélgetett a Szupermenta arról, hogyan jött létre Magyarországon a cukorgyártás, miért lehet drágább a nádcukor, mint a répacukor és milyen trendek befolyásolhatják a cukorfogyasztást.
Tovább Az emberek fehér fóbiája és a jó reklám miatt kerül négyszer annyiba a nádcukor – Interjú Borbély Ákossal a Cukoripari Egyesület Igazgatójával