termesztés címkével jelölt bejegyzések

Amit a koktélparadicsomról tudni érdemes

A cseresznyeparadicsomnak is nevezett koktélparadicsomot néhány évtizede még nem találtuk volna a boltok polcain, napjainkra viszont nem csak a saláták nélkülözhetetlen hozzávalója, hanem a friss fogyasztásban lassan át is veszi a vezetést a hagyományos fajtákkal szemben. Tovább Amit a koktélparadicsomról tudni érdemes

Hogyan termesszünk otthon salátát?

A salátákat nem csak az egészséges életmód szerelmesei szeretik. Ez a növény sokak kedvence, amit boltból, piacról könnyen beszerezhetünk, viszont nincs is ahhoz fogható,  amikor a saját termésünket szelhetjük a többi zöldség mellé. Jó hírünk van az erkélyes lakástulajdonosok számára, hiszen nekik sem muszáj egyből a boltba szaladniuk, ha salátára éheznek, mivel cserépben vagy balkonládákban is termeszthetjük ezt a zöldséget. Tovább Hogyan termesszünk otthon salátát?

Így neveld a bazsalikomod

A zöldfűszerként vásárolt cserepes bazsalikomot megfelelő gondozással akár 2-3 hónapig is eltarthatjuk a lakásban. Kiültetve pedig akár egész nyáron friss fűszerrel láthat el bennünket. Kiskertesek maguk is termeszthetik. Tippek és hasznos tanácsok a NÉBIH szakértőitől.

Tovább Így neveld a bazsalikomod