Rólunk

Szupermenta, a Nébih termékteszt oldala!

Eredmények számokban

0
termékteszt
0
vizsgált termék
0
laboratóriumi paramétervizsgálat
0
kedveltségi kóstoló
Honnan ered a Szupermenta elnevezés?

A menta a frissesség és az aktualitás kifejezője, míg a név első része a minőség magas fokozatára utal. Így született meg a Szupermenta, amibe ha egyszer belekóstolnak, biztosan újra visszatérnek hozzá.

A Nébih és a Szupermenta kapcsolata

Terméktesztjeink mögött a Nébih szakértő munkatársai állnak. A Szupermenta egyediségét az a komplex vizsgálati rendszer adja, ami magában foglalja a Nébih laboratóriumaiban végzett méréseket és a termékek hatósági ellenőrzését is. A vizsgálat eredményei pedig bárki számára megismerhetők a program hivatalos felületén, a Szupermenta honlapon.

Eddigi eredményeink

A Szupermenta 2014 novembere és 2024 márciusa között 105 termékkör teljes körű vizsgálatát végezte el a feldolgozott élelmiszerektől kezdve, az alkoholos italokon, a fűszernövényeken, az állatgyógyászati készítményeken át egészen a fűmagokig. Több mint 2250 terméken közel 230 ezer laboratóriumi paraméter vizsgálatát végeztük el. A kedveltségi kóstolásokon 2052 fő vett már részt.

Mitől más a Szupermenta?

A Szupermenta egyedülálló szakszerűségével emelkedik ki a népszerű, internetes kedveltségi összehasonlítások közül, melyek jórészt csak kóstoláson alapulnak.

A Szupermenta terméktesztek teljesen egyediek és utánozhatatlanok, hiszen a Nébih hatósági felügyelői bekérhetik a termékek gyártmánylapját, így a laboratóriumi vizsgálatok eredményeit összehasonlítva elemezhetik, vajon tényleg azt tartalmazzák-e a termékek, amit a csomagoláson feltüntettek. Problémás termékek esetén pedig azonnali intézkedésekre is lehetőség adódik.

A szupermenta.hu oldalon laboratóriumi, érzékszervi, hatósági és kedveltségi vizsgálatokkal alátámasztott, hiteles szakvéleményeket teszünk közzé. Honlapunkon megtalálható minden, ami a vásárlókat segítheti a döntésben: a biztonsági és minőségi vizsgálatok eredményei, hasznos háttér-információk, érdekességek és természetesen a kedveltségi rangsorok.

Szupermenta embléma – A minőség záloga

A termékteszt program legalább annyira szól az előállítókhoz és a forgalmazókhoz, mint a vásárlókhoz. A Szupermenta terméktesztjén elért helyezés ugyanis bizonyíték a vásárlóknak és presztízs a gyártónak, forgalmazónak.

Éppen ezért volt fontos mérföldkő a Szupermenta embléma bevezetése, amely 2015 novembere óta érhető el az adott termékcsoport tesztjének első három helyezettje számára. 2024 áprilisáig az embléma használatával kapcsolatosan 96 megkeresés érkezett hozzánk a gyártóktól, forgalmazóktól, akik az elismerést egy évig használhatják a termékek csomagolásán vagy reklámfelületeiken.

A magas minőséget jelző embléma használatát a Nébih természetesen szigorú feltételekhez köti, melynek részletes szabályai megtalálhatók a https://szupermenta.hu/emblema/ oldalon.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk