Image default

Frissensültek értékelése

Házhoz szállított készétel termékteszt

Trófea Grill Étterem- Sajttal, sonkával töltött jércemell

A köret és a hús külön csomagolva érkezett. A hús átlagos nagyságú, hosszában félbevágott. A vörösesbarna, karfiolszerűen rücskös, megfelelő vastagságú, a húshoz tapadó bunda kissé kemény. A fehér színű hús szaftos, omlós. Az apróra vágott sonka ízletes, a sajt a töltelékben olvadt, a metszésfelületre is ráolvadt és azt elfedi. A köret hófehér színű, hosszúkás, enyhén tapadó rizsszemekből áll, a néhány csomó villával könnyen szétnyomható. A rizs tiszta, főtt gabona illata és íze, valamint a frissen sült, bundázott hús harmonizál egymással, friss érzetű, ízletes, étvágygerjesztő.

Pasarét Club Étterem- Cordon bleu

A köret és a hús egyterű tálalódobozban érkezett. A hús átlagos nagyságú, háromszög alakban félbevágott. A bunda ép, vörösesbarna, a hústól kissé elválik, a metszésfelületen a sajt-sonka réteg szépen látszik, a sonkaszeletek többszörösen tekertek, a sajt kissé kifolyt. A megfelelően megfőtt és ízletes, szürkésfehér rizsköret drappos színű és törött szemeket is tartalmaz. A jól átsült hús kissé inas, de könnyen rágható, bundája ropogós, kissé sós. A tetszetős megjelenésű kígyóuborkával, növényi csírával és paprikával díszített étel összhatásában friss, harmonikus és jellemző illatú és ízvilágú.

Bécsi Szelet Vendéglő- Cordon bleu pulyka

A köret és a hús osztott terű tárolódobozban érkezett, ami sérült volt. A hússzelet meglepően nagyméretű, de nagyon vékonyra, szinte rostjára klopfolt. Az aranybarna bunda a húst egyenletesen fedi, nem ropogós. A töltelékben a sonka egy darab vékony szelet, felvágott jellegű, ami a hús felületéhez képest csekély mennyiségű. A sajt mennyisége megfelelő. A köretként tálalt rizs sárgás színű, ételízesítőből származó zöldségszemcséket tartalmaz, kissé törmelékes, de megfelelő állományú. Összességében a nagyméretű, de vékony szelet hús és a csekély mennyiségű sonkatöltelék miatt a sajt és a sült panír illata-íze dominál, kissé olajos, nem friss érzetű.

Street Magic- Cordon bleu

A köret és a hús osztott terű tálalódobozban érkezett. A hús átlagos nagyságú, a töltelék miatt vastagabb, félbevágott, kemény, száraz, kevésbé ízletes. A bunda nem egyenletes színűre sütött, nem ropog, utólag reszelt sajtot olvasztottak rá. A sonka töltelék nem egyenletesen eloszlatott, mennyisége kissé túlzó, emiatt az étel kissé sós. A sajt hosszan tárolt hűtőre jellemző ízhatású. A fehér rizsköret vörösesbarna csíkozású és törött rizsszemeket is tartalmaz, a néhány csomó villával könnyen szétnyomható. Összességében illata és íze alapján enyhén állott, nem friss étel benyomását kelti.

Theo Papa Konyhája- Cordon bleu

A köret és a hús külön csomagolva érkezett. A hús átlagos nagyságú, a töltelék mennyisége miatt vastagabb. A túlsütött, néhol égett, vastag, kemény bunda a húsról mozaikosan leválik, azt nem fedi hiánytalanul, repedt, zsiradékot ereszt, alul átnedvesedett. A töltelék sonkán és sajton kívül konzervgombát tartalmaz. A hús kérges, nehezen rágható. A köret kétféle, feltehetően eltérő időben készített rizsből áll: egy kemény, csomós, száraz, nehezen rágható szürke színűből és egy fehér pergősből. Friss, aprított petrezselyemzöld kupaccal a tetején kínált. Összhatásában nem tetszetős megjelenésű, nem étvágygerjesztő, nem friss megjelenésű, állott szagú és ízű, többször használt olajra jellemző ízhatású.

Kíváncsi házhoz szállított készétel terméktesztünk eredményeire? Kattintson! 

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk