Image default

Házhoz szállított készételek rendhagyó kedveltségi vizsgálata

Legújabb Szupermenta terméktesztünkön házhoz szállított készételeket teszteltük. A rendhagyó kedveltségi vizsgálaton öt készétel kategóriát vizsgáltunk. Lássuk milyen eredménnyel zárultak az értékelések!

A Szupermenta kedveltségi teszt célja, hogy a termékeket vizsgálva, vásárlói döntést befolyásoló szempontokkal is kiegészítse a Nébih hatósági és laboratóriumi vizsgálatait.

A tesztsorozatunkon pizzákat, tésztákat, hamburgereket, távol-keleti konyha leveseit és frissensülteket teszteltük. Minden termékcsoporton belül öt különböző, rutinosnak számító étteremből, házhoz szállítással is foglalkozó vendéglátó egységből rendeltünk.

Az ételeket laikusok és szakemberek rendhagyó kóstolón vizsgálták. A kóstolást egy hivatalos érzékszervi bíráló munkája is segítette. Tapasztalataikat ezúttal nem pontozásos módon, hanem leírással osztották meg velünk.

Lássuk az értékeléseket

Pizzák és távol-keleti levesek

Tészták és frissensültek

Hamburgerek

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk