Image default

Pizzák értékelése

Házhoz szállított készétel termékteszt

Don Pepe – Bolognai pizza marhahúsos

Pizza1

A pizza szeletelés nélkül, papírdobozban érkezett meg. A tészta egyenletesen, megfelelően átsült, szélein kissé vastagabb. A marhahúsos ragu eloszlása nem egyenletes, szélein a pizza feltétet nem tartalmaz. A sajtszórat egyenletesen eloszlatott, kellően olvadt. A bolognai ragu kissé édes, a sárgarépa íze dominál. Összességében harmonikus ízek, étvágygerjesztő megjelenés jellemzi.

Pizza King – Bolognai pizza

Pizza2

A rendelt pizza felszeletelés nélkül, papírdobozban érkezett. A tészta vastagsága nem egyenletes, szélein vastagabb, túlsült, ezáltal száraz. A feltét egyenetlenül eloszlatott, szélein kissé égett. A sajtszórat egyenletesen eloszlatott. Ízében a paradicsomszósz dominál, amely kellően fűszerezett.

Il Treno– Bolognai

pizza3

A pizza felszeletelve, papírdobozban érkezett. A távtartók nem megfelelően elhelyezve, szinte a tésztába sülve találhatók. A tészta egyenletesen átsült, szélein vékony, kissé száraz. A feltét eloszlása nem egyenletes, foltokban található a tésztán. A tésztára üres íz jellemző. A bolognai ragu kellemesen fűszerezett, megjelenése azonban nem tetszetős.

Pizza Hut – Magyaros serpenyős pizza

pizza4

A fogyasztásra kész pizza papírdobozban érkezett. A pizza tészta nincs egyenletesen átsütve, vastag, „kenyérlángos jellegű” és kissé olajos hatást kelt. A feltét megjelenésében tetszetős, színes, egyenletesen eloszlatott. A marhahús feltétre „vagdaltra” emlékeztető ízvilág jellemző. Összességében harmonikus, csípős ízek jellemzik.

Pizza Forte – Bolognese

Pizza5

A pizza fogyasztásra készen, felszeletelve, plusz védelmet biztosító lezárt csomagolásban érkezett. A vékony pizza-tészta megfelelően átsült, széle szélesen benyúló. A vékony rétegben megtalálható bolognai ragu feltét halványszínű, nem kellően paradicsomos. Illata kellemes. Ízében inkább „pörköltre” emlékeztető, kissé édeskés, a ragu inkább zsíros hatást kelt, zöldségekben szegény.

Kíváncsi házhoz szállított készétel terméktesztünk eredményeire? Kattintson! 

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk