Image default

A Szupermenta kiderítette, melyik a legfinomabb csokimikulás!

A Szupermenta ismét különleges soron kívüli kóstolást tartott, ezúttal a közelgő ünnepek alkalmából. December 3-án a Mikulásnapi rendezvényen leptük meg a gyerekeket ötféle tejcsokoládé mikulással. A siker nem maradt el, több mint 300 édesszájú szavazott kedvencére.

A kóstoláson az országban kapható legfinomabb tejcsoki figurákat szedtük össze és kóstoltattuk meg a gyerekekkel. A kóstolók kedvence a Milka alpesi tejcsokoládé mikulás, a Lindt tejcsokoládé mikulásfigura és a Boci tejcsokoládé mikulás volt, de sokan szavaztak a Chocco Garden tejcsokoládé figurára és a Szerencsi mikulásfigura tejcsokoládéból termékekre is.

Ez is érdekelheti

Februári tejcsokoládé terméktesztünk eredményeit olvasta már?
Ha nem, érdemes kattintania!

A kóstolók között kisorsoltunk 1-1 Ételt csak okosan! kötényt, Ételt csak okosan! uzsonnás dobozt, valamint Szupermenta vászontáskát. Íme, 10 nyertesünk, akiknek ezúton is gratulálunk!

Batta Bogáta, Dömötör Szilvia, Marton Dóra, Nagy Péterné, Párta Dániel, Pónta Bence, Romsics Kinga, Rónai Tímea, Szabó Ferenc, Zilahyné Vona Éva

Nyerteseinket e-mailen is értesítjük!

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk