Image default

Pont került a citromra!

Vásárlási jó tanácsok a citromokról

Milyen érdekes információkat rejt egy citrom csomagolása? Melyik citrom héját fogyaszthatjuk bátran? Miről állapítható meg, hogy jó citromot választottunk? Ilyen és ezekhez hasonló érdekességekről kérdeztük Ecsedi Istvánt, a Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezeti-védelmi Igazgatóság ellenőrzési osztályvezetőjét.

A különböző fajtájú és különböző származási helyről érkező citromok nagy feladatot adnak nekünk. Mi alapján válasszuk ki? Hogyan döntsük két egyforma citrom között?

Olyan kérdésekre kerestük a választ, amelyek segíthetnek mindennapi döntéseink során. Megtudhatjuk, miért nem maradhat nedvesen a citromok felülete, vagy hogy mitől bio egy citrom. Önök tudják, mit is jelent a zöldtelenítés? És, hogy milyen szerepet játszanak a növényvédőszerek a citrusféléken?

Ha Önök is szeretnének magabiztosabban eligazodni a gyümölcsosztályokon, tartsanak velünk!

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk