Image default

A gyorsfagyasztott gesztenyekészítmények előállítása

Gyorsfagyasztott gesztenyekészítménnyel szinte minden nagyobb élelmiszer-áruházban találkozhatunk a fagyasztott termékek között. Lássuk, hogyan készülnek!

A gyártás során a gesztenyét válogatják, mossák, megfőzik, majd héjtalanítják. Ezt követően áttörik, majd – a termékkategóriától függően – cukor, édesítőszer, fűszer- és aromaanyagok hozzáadása mellett, illetve gesztenyemassza esetén azok nélkül egyneműsítik, csomagolják, gyorsfagyasztják, -18 °C alatti hőmérsékleten tárolják. Innen előbb a boltokba, végül pedig a süteményünkbe kerül!

gesztenyekészítmények előállítása

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk