Image default

Ilyen próbákat kellett kiállniuk a burgonyáknak!

Csomagolt burgonya terméktesztünkön már megbizonyosodtunk arról, hogy biztonságosak a kereskedelemben kapható krumplik. Azonban kíváncsiak voltunk még néhány dologra, ezért további vizsgálatokat végeztünk. Lássuk, milyen próbákat kellett kiállniuk a burgonyáknak!

Burgonya terméktesztünk eredményeiről itt olvashat! 
Termékpróba I.

Vajon magasabb lesz a hűvös helyen tárolt burgonyák cukortartalma?

Fényt derítettünk arra, hogy a hűvös körülmények között tárolt burgonyáknak hogyan változik a cukortartalma.

Az eredményeket itt olvashatja.
Termékpróba II.

A különböző „burgonyák” különböző beltartalmúak?

„A”, „B”, „C” típusú burgonya és édesburgonya – akad-e különbség a beltartalmukban? Előfordulhat, hogy az egyik jobb, mint a másik?

Utánajártunk a különbségeknek!
Termékpróba III.

Hogyan változik tárolás hatására a burgonyák szolanintartalma?

Különböző hőmérsékleti és fényviszonyok között tároltuk a burgonyákat, és megvizsgáltuk, miképpen változik a bennük lévő káros anyag mennyisége.

Lássuk az eredményeket!

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk