Csomagolt burgonya terméktesztünkön már megbizonyosodtunk arról, hogy biztonságosak a kereskedelemben kapható krumplik. Azonban kíváncsiak voltunk még néhány dologra, ezért további vizsgálatokat végeztünk. Lássuk, milyen próbákat kellett kiállniuk a burgonyáknak!
Burgonya terméktesztünk eredményeiről itt olvashat!
Termékpróba I.
Vajon magasabb lesz a hűvös helyen tárolt burgonyák cukortartalma?
Fényt derítettünk arra, hogy a hűvös körülmények között tárolt burgonyáknak hogyan változik a cukortartalma.
Az eredményeket itt olvashatja.
Termékpróba II.
A különböző „burgonyák” különböző beltartalmúak?
„A”, „B”, „C” típusú burgonya és édesburgonya – akad-e különbség a beltartalmukban? Előfordulhat, hogy az egyik jobb, mint a másik?
Utánajártunk a különbségeknek!
Termékpróba III.
Hogyan változik tárolás hatására a burgonyák szolanintartalma?
Különböző hőmérsékleti és fényviszonyok között tároltuk a burgonyákat, és megvizsgáltuk, miképpen változik a bennük lévő káros anyag mennyisége.
Lássuk az eredményeket!
Kapcsolódó tartalmaink
ÖSSZESÍTETT EREDMÉNYEK
A részletes eredményeket
bemutató táblázatot
itt letöltheti!