Image default

Szakértői vélemény első kézből

Elindult a Szupermenta!

Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal elindult a Nébih hivatalos fogyasztói blogja! Élelmiszerlánc-biztonsági hatóságként fontos missziónak tekintjük, hogy a vásárlók asztalára megbízható forrásból származó, jó minőségű és biztonságos élelmiszerek kerüljenek.

Ez is érdekelheti

A közeljövőben minden hónapban egy-egy termékcsoport hatósági vizsgálatán túl kedveltségi tesztelésével próbáljuk segíteni a hazai vásárlók döntéseit és mindennapjait. Szakértő munkatársainknak köszönhetően a tesztelt élelmiszereket laboratóriumi körülmények között élelmiszerbiztonsági és minőségi szempontból is megvizsgáljuk.

Érzékszervi elemzéseinket kedveltségi értékelésekkel gazdagítjuk, hogy teljesebb képet tudjunk adni az adott termékcsoportról. A vizsgálatokhoz élelmiszeres szakembereket kérünk fel a legkülönbözőbb területekről, a kedveltségi teszteléseken részt vesz többek között gasztroblogger és élelmiszervegyész is. Az adott élelmiszer kapcsán igyekszünk minden lehetséges tudnivalóval hitelesen tájékoztatni az olvasókat.

A blogon ún. szakértői buborékokban olyan információkat osztunk meg, amelyek megkülönböztetik a Szupermentát egy átlagos blogtól. Az oldalon a kommentelési lehetőség adott, örülünk, ha megosztjátok velünk a véleményeteket, és felteszitek kérdéseiteket, illetve várjuk javaslataitokat, hogy miről szeretnétek bővebben olvasni a jövőben.

És hogy miért Szupermenta? A Nébih logója többek között zöld színű, a blog pedig friss és tudatos forrása szeretne lenni a fogyasztói mindennapoknak.

Kapcsolódó tartalmaink

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad További információk